Servicemedarbetare på fältet i Borås

Om tjänsten
En av servicemedarbetarens uppgifter är att se till att våra depåer har rena och fräscha maskiner för uthyrning. Som servicemedarbetare på fält utgår du ifrån vår depå i Borås och åker ut till våra kunder på etableringar samt projekt och levererar, lagar och tar hem maskiner. Behöver maskiner bytas ut så löser du det också. Du löser kundens behov ute på etableringarna.

Du medverkar också till att driva depån framåt, och med en hög serviceförmåga och lyhördhet säkerställer du att lösa eventuella problem som kan uppstå för våra kunder och kollegor.

Arbetet som servicemedarbetare på HLL Hyreslandslaget innebär att vi jobbar som ett lag som ställer upp för varandra och gemensamt ser till att alla arbetsuppgifter blir klara innan dagens slut.

Varför HLL Hyreslandslaget?
HLL Hyreslandslaget arbetar med att utveckla människor och får dem växa individuellt och tillsammans. Vi brinner för att ta hand om vår personal och arbetsplatsen genomsyras av en stor gemenskap.
Det viktigaste vi har är våra medarbetare och maskiner!

Är detta du?
Du är en person som är tekniskt intresserad. Du sätter alltid laget före jaget – teamplayer! B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav och det är meriterande om du har ett truckkort och el kunskap.

Övriga kriterier som är viktiga för HLL Hyreslandslaget:

  •  Noggrannhet
  •  Samarbete
  •  Initiativförmåga
  •  Flexibilitet

Vilka är vi?
Hos HLL Hyreslandslaget får du arbeta i ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsbolag som förser den svenska bygg- och anläggningsbranschen med maskiner. Sedan starten 2011 har vi idag 18 depåer runt om i landet, varav 11 finns i Stockholmstrakten. Vi hyr ut bygg- och anläggningsmaskiner samt liftar, bodar och vagnar.

Nyfiken?
Kontakta ansvarig rekryterare Ulrika E Lanzén på telefon 070-662 13 61 eller ulrika.lanzen@hllab.se om du har några frågor kring tjänsten.

Skicka in din ansökan redan idag till jobb@hllab.se då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 15 mars. Märk din ansökan med ”servicemedarbetare fält”.

Vilka maskiner behöver du idag?
Vi är maskinuthyraren som hjälper dig med allt från maskiner över dagen till den större etableringen.


Här hittar du alltifrån skruvdragare, dumpers, grävmaskiner, liftar, bodar , elverk och mycket mer
Välkommen till HLL Hyreslandslaget.

 » Om cookies   |  » Sitemap