Uthyrare till HLL Hyreslandslaget i Borås

Om tjänsten
Genom ett personligt möte så levererar du en lösning efter kundens behov tillsammans med dina kollegor.
Du medverkar till att driva depån framåt, och med en hög serviceförmåga och lyhördhet säkerställer du att kunden blir nöjd.

Att arbeta som uthyrare på HLL Hyreslandslaget innebär ett omväxlande arbete som kräver stor flexibilitet, teamanda och möjlighet till påverkan.

Varför HLL Hyreslandslaget?
HLL Hyreslandslaget arbetar med att utveckla människor och får dem växa individuellt och tillsammans. Vi brinner för att ta hand om vår personal och arbetsplatsen genomsyras av en stor gemenskap.

De viktigaste vi har är våra medarbetare och maskiner!

Är detta du?
Du är en prestigelös person som gillar kundkontakten och att lösa problem. Du sätter alltid laget före jaget – teamplayer!
Personlighet som är viktiga för HLL Hyreslandslaget:

  • Samarbete
  • Förmågan att ta egna beslut
  • Noggrannhet
  • Flexibilitet
  • Nyfikenhet

 Vilka är vi?
Hos HLL Hyreslandslaget får du arbeta i ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsbolag som förser den svenska bygg och anläggningsbranschen med maskiner. Sedan starten 2011 har vi idag 18 depåer runt om i landet, varav 11 finns i Stockholmstrakten. Vi hyr ut bygg och anläggningsmaskiner samt liftar, bodar och vagnar.

Nyfiken?
Kontakta ansvarig rekryterare Ulrika E Lanzén på telefon 070-662 13 61 eller ulrika.lanzen@hllab.se om du har några frågor kring tjänsten.

Skicka in din ansökan redan idag till jobb@hllab.se och då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 3 sep.
Märk ansökan med ”uthyrare Borås”.

Vilka maskiner behöver du idag?
Vi är maskinuthyraren som hjälper dig med allt från maskiner över dagen till den större etableringen.


Här hittar du alltifrån skruvdragare, dumpers, grävmaskiner, liftar, bodar , elverk och mycket mer
Välkommen till HLL Hyreslandslaget.

 » Om cookies   |  » Sitemap